ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΠΡΟΦΙΛ

Η MAGNITECH.GR ‘’ Μαγνητική Τεχνική ‘’ από την δεκαετία του 90’ ασχολείται με τον μαγνητισμό και τους μαγνήτες.

Με την συμμετοχή μας σε προγράμματα ανάπτυξης βιομηχανικής έρευνας ΠΑΒΕ ως πρωτοπόρος εταιρία   πλαστικών PETALPLAST καταφέραμε να αναπτύξουμε πλαστικοποιημένους ρητινοειδείς μαγνήτες υψηλών προδιαγραφών τους οποίους παρουσιάσαμε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Στερεάς Καταστάσεως στην Ξάνθη στις 17-20 Σεπτεμβρίου. του 1995 ως και στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στο διεθνές συνέδριο Μαγνητισμού και Μαγνητικών υλικών τον Νοέμβριο του 1995.

Επίσης η PETALPLAST πήρε μέρος και παρασκεύασε το δοκιμαστικό μαγνητικό υλικό καθαρισμού πετρελαιοκηλίδων θαλασσών CLEANMAG του καθηγητή ΤΕΙ Πειραιά Γεωργ. Νικολαΐδη. Η προσπάθεια αυτή ανέδειξε συνεργασίες με το Ινστιτούτο Επιστήμης Υλικών του ΕΚΕΦΕ ‘’Δημόκριτος ‘’ αλλά και άλλων Ανωτάτων Διεθνών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Σήμερα με πίστη στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην λύση των προβλημάτων που παρατηρούνται κατά την παραγωγή και συσκευασία προϊόντων έχουμε αναπτύξει τρόπους επίλυσης των προβλημάτων αυτών με τους μαγνητικούς διαχωριστήρες βιομηχανίας MG και MGSA.

Επίσης οι μαγνήτες ΝΕΟΔΥΜΙΟΥ NdFeB, απο τους πλέον ισχυρούς μαγνήτες που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο, είναι μέσα στα προϊόντα που διαθέτει στην Ελληνική αγορά η MAGNITECH.GR |Μαγνητική Τεχνική.

Έχουμε την δυνατότητα να προμηθεύσουμε κάθε άλλη διάσταση μαγνήτη Νεοδυμίου και Φερρίτη εκτός από αυτές  που υπάρχουν σε stock στίς αποθήκες  μας , οι οποίες ποσότητες  συνήθως ξεπερνούν τα  2- 2.5 εκατ. τεμ.

Για κάθε τέτοια ζήτηση και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία περί μαγνητισμού, μας καλείται στο 0030 210 48 23 984 , και ηλεκτρονικώς στο info@magnitech.gr

Translate »