Πάνω από 25 χρόνια προσφέρουμε εξειδίκευση σε Μαγνήτες και Μαγνητικά συστήματα, καλύπτοντας από τις πιο μικρές μέχρι τις πιο μεγάλες ανάγκες της Ελληνικής Βιοτεχνίας και Βιομηχανίας .

Η MAGNITECH ΕΜΠΟΡΙΚΗ & ΤΕΧΝΙΚΗ ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ Ε.Ε‘’ από την δεκαετία του 80’ ασχολείται με τον μαγνητισμό και τους μαγνήτες.

Με την συμμετοχή μας σε προγράμματα ανάπτυξης βιομηχανικής έρευνας ΠΑΒΕ αρχικά ως πρωτοπόρος εταιρία πλαστικών καταφέραμε να αναπτύξουμε πρώτοι στην Ελλάδα πλαστικοποιημένους ρητινοειδείς μαγνήτες υψηλών προδιαγραφών τους οποίους παρουσιάσαμε στο Πανελλήνιο Συνέδριο Φυσικής Στερεάς Καταστάσεως στην Ξάνθη στις 17-20 Σεπτεμβρίου του 1995 ως και στην Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ στο διεθνές συνέδριο Μαγνητισμού και Μαγνητικών υλικών τον Νοέμβριο του 1995.

Επίσης πήραμε μέρος και παρασκεύασαμε το δοκιμαστικό μαγνητικό υλικό καθαρισμού πετρελαιοκηλίδων θαλασσών CLEANMAG του καθηγητή Πανεπιστημίου Πειραιά Γεωργ. Νικολαΐδη. Η προσπάθεια αυτή ανέδειξε συνεργασίες με το Ινστιτούτο Επιστήμης Υλικών του ΕΚΕΦΕ ‘’Δημόκριτος ‘’ αλλά και άλλων Ανωτάτων Διεθνών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων.

Σήμερα με πίστη στην εξυπηρέτηση των πελατών μας, στην λύση των προβλημάτων που παρατηρούνται κατά την παραγωγή και συσκευασία προϊόντων στην MAGNITECH.GR έχουμε αναπτύξει τρόπους επίλυσης των προβλημάτων αυτών με τους μαγνητικούς διαχωριστές βιομηχανίας MG και MGSA.

Παράλληλα προμηθεύουμε παντός τύπου μαγνήτες και μαγνητικά προϊόντα. Η εταιρεία Magnitech.gr προμηθεύει μια σειρά από ισχυρούς μαγνήτες Φερρίτη (Ferrite), Αλνίκο (Alnico), Σαμαρίου Κοβαλτίου (SmCo) και μια πολύ μεγάλη γκάμα από τους πολύ ισχυρούς μαγνήτες Νεοδυμίου (NdFeb) που υπάρχουν σήμερα στον κόσμο. Η εταιρεία Magnitech.gr διαθέτει επίσης μαγνητικά προϊόντα όπως μαγνητικά φύλλα, ηλεκτρομαγνήτες, μαγνητικούς γάντζους και είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελληνική αγορά με χρόνια εμπειρία και απόθεμα στο είδος.  

Έχουμε την δυνατότητα να προμηθεύσουμε κάθε άλλη διάσταση μαγνήτη Νεοδυμίου και Φερρίτη εκτός από αυτές που υπάρχουν ήδη σε στοκ στις αποθήκες μας ενώ οι ποσότητες που διαθέτουμε συνήθως ξεπερνούν τα 1 εκατομμύρια τεμάχια.

Οι στιγμές μας

plastikopoihmenoi-magnites
Φεβρουάριος 1994
Παραγωγή πλαστικοποιημένων μαγνητών και παρουσίαση αυτών σέ συνέδριο στις ΗΠΑ
magnites-petreleokilida
Μάιος 1997
Παρασκευή σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Πειραιά του δοκιμαστικού μαγνητικού υλικού καθαρισμού πετρελαιοκηλίδων θαλασσών CLEANMAG
dimokritos
Δεκέμβριος 2002
Συνεργασία με ΕΚΕΦΕ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ και άλλα Διεθνή Εκπαιδευτικά Ιδρύματα
idrisi-etairias-magnitech
Απρίλιος 2011
Ίδρυση της MAGNITECH.GR Η εταιρεία μας ξεκινάει και την λιανική πέρα από την μέχρι τότε χονδρική πώληση μαγνητών και μηχανημάτων
magnitech-eshop-old
Σεπτέμβριος 2015
Δημιουργία του Ηλεκτρονικού καταστήματος www.magnitech.gr Γινόμαστε γνωστοί και στο ευρύ κοινό
neo-katasthma-magnitech
Ιούλιος 2021
Μεταφορά στις Ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στην Αθήνα Πιπίνου 115 και Αριστομένους στην πλατεία Αττικής
magnitech-eshop-new
Ιανουάριος 2023
Ανανέωση της σελίδας μας magnitech.gr με ακόμα περισσότερα είδη να προστίθενται στη συλλογή μας

Γνωρίστε μας καλύτερα

Παύλος Πεταλάς

Παύλος Πεταλάς

Διαχείρηση

Γιάννης Πεταλάς

Γιάννης Πεταλάς

Εξυπηρέτηση πελατών

Σπύρος

Σπύρος

Πωλήσεις

Παύλος Πεταλάς

Αντώνης

Τεχνική Υποστήριξη

Γιάννης Πεταλάς

Κατερίνα

Ειδική Σύμβουλος

Σπύρος

Σούλα

Εξωτερικός συνεργάτης

Μας εμπιστεύονται

Οι ηγέτες της αγοράς αναγνωρίζουν την Magnitech ως την πιο εξειδικευμένη εταιρία στην Ελλάδα για μαγνήτες και μαγνητικά συστήματα.

Καλό Καλοκαίρι!

Οι παραγγελίες που θα γίνουν από 11/8 έως 27/8 θα αποσταλούν στις 28/8, εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Για επείγουσες ζητήσεις στείλτε μας email στο sales@magnitech.gr 🧲 🌞

Προϊόντα