ΜΑΓΝΗΤΙΚΟΣ ΔΙΑΧΩΡΙΣΤΗΣ EDDY CURRENT

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

(+30) 210 482-3984

info@magnitech.gr

Πλεονεκτήματα

  • Διαχωρίζει μη σιδηρούχα υλικά. 
  • Διαθέτει τεχνολογία μόνιμου μαγνήτη μεγάλης διάρκειας και υψηλής αντοχής.
  • Εξασφαλίζει τον διαχωρισμό των απορριμμάτων αλουμινίου
  • Αυξάνει την ικανότητα επεξεργασίας υλικών και την κερδοφορία και μειώνει το κόστος εργασίας στα εργοστάσια
  • Εξασφαλίζει τον πιο ακριβή και αποτελεσματικό διαχωρισμό υλικών

Περιγραφή

Ο μαγνητικός διαχωριστής EDDY CURRENT διευκολύνει τον διαχωρισμό μη σιδηρούχων μετάλλων , ουδέτερων υλικών (γυαλί, πέτρα, πλαστικό, ξύλο κ.λπ.) και σιδηρούχων κομματιών, δηλαδή 3 διαφορετικών υλικών, σε διαφορετικά δοχεία. Είναι ένας διαχωριστής που βοηθά στην ανάκτηση υλικών όπως (Al, Cu, ορείχαλκος κ.λπ.) που θεωρούνται βιομηχανικά απόβλητα, ελαχιστοποιώντας έτσι τη ζημιά που προκαλούν στο περιβάλλον.

Αυτός ο διαχωριστής χρησιμοποιείται ευρέως στη βιομηχανία ανακύκλωσης για απορρίμματα, αυτοκίνητα και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.

Αρχή λειτουργίας

Ο διαχωριστής EDDY CURRENT λειτουργεί με βάση τη θεωρία της επαγωγής ρεύματος όταν ένας αγωγός βρίσκεται μέσα σε ένα υψηλής συχνότητας και μεταβλητό μαγνητικό πεδίο. Ο διαχωριστής EDDY CURRENT έχει δύο τύπους ρότορες . Ένας από αυτούς τους ρότορες είναι ένας ρότορας υψηλής αντοχής που χρησιμοποιείται για ακριβείς ή ειδικές εργασίες διαχωρισμού και ο άλλος είναι ένας τυπικός ρότορας για το διαχωρισμό λιγότερο πολύπλοκων υλικών. Ενώ ο μαγνητικός ρότορας λειτουργεί, παράγει ένα μεταβλητό μαγνητικό πεδίο υψηλής συχνότητας στην επιφάνειά του. Όταν το προς διαχωρισμό υλικό εισέρχεται στο μεταβλητό μαγνητικό πεδίο υψηλής συχνότητας, εμφανίζεται δινορεύμα στο εσωτερικό του μετάλλου. Η δύναμη ώσης επιτρέπει στο διαμαγνητικό υλικό να ανακτηθεί σπρώχνοντάς το έξω από το μεταβλητό μαγνητικό πεδίο υψηλής συχνότητας.

Καλό Καλοκαίρι!

Οι παραγγελίες που θα γίνουν από 11/8 έως 27/8 θα αποσταλούν στις 28/8, εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Για επείγουσες ζητήσεις στείλτε μας email στο sales@magnitech.gr 🧲 🌞

Προϊόντα