ΜΑΓΝΗΤΙΚΟ ΦΙΛΤΡΟ ΠΑΓΙΔΑ (TRAP)

Επικοινώνησε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες:

(+30) 210 482-3984

info@magnitech.gr

Πλεονεκτήματα

 • Μαγνητικοί βραχίονες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, διαχωρίζουν εύκολα τα ανεπιθύμητα υλικά από τις στερεές και υγρές πρώτες ύλες.
 • Πανίσχυρος οπλισμός με απόδοση 10.000 έως 12.000 gauss ανά σημείο, βάση των διεθνών προτύπων HACCP ή ISO 22000
 • Χρησιμοποιούνται για τον καθαρισμό μετάλλων και υλικών με μεταλλική βάση σε πρώτες ύλες που μπορούν να βλάψουν το τελικό προϊόν ή τις συσκευές κατά την παραγωγική διαδικασία 
 • Καθαρίζονται χειροκίνητα χωρίς κατανάλωση ενέργειας. 
 • Εύκολα στην εγκατάσταση στη γραμμή παραγωγής. 
 • Ένα ασφαλές σύστημα εργασίας. 
 • Εύκολο στη συντήρηση.
 • Παρέχει υψηλή απόδοση για την εγκατάσταση. 
 • Όλες οι μαγνητικές ράβδοι ( βραχίονες) είναι αδιάβροχες
 • Μπορεί να σχεδιαστεί σε προσαρμοσμένες διαστάσεις σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη

Περιγραφή

Χρησιμοποιείται για τον διαχωρισμό ουσιών και υλικών που επεξεργάζονται στην παραγωγή από υγρές πρώτες ύλες. Οι ισχυροί μαγνητικοί βραχίονες αφαιρούν το ανεπιθύμητο μέταλλο από τη διαδικασία με το χαρακτηριστικό φιλτραρίσματος τους. Η κατασκευή μπορεί να συνδεθεί με πολύ απλό τρόπο. Οι διαχωρισμένες ανεπιθύμητες ουσίες καθαρίζονται γρήγορα και εύκολα. Μόλις ανοίξει το κάλυμμα και αφαιρεθούν οι μαγνητικές ράβδοι, μπορούν να καθαριστούν χωρίς να διακοπεί η παραγωγή για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα, γεγονός που διασφαλίζει ότι η πρώτη ύλη σας επιτυγχάνει την καθαρότητα που επιθυμείτε.

Τεχνικές προδιαγραφές

 1. Οι τεχνικές προδιαγραφές των μαγνητικών βραχιόνων που κατασκευάζει η εταιρεία μας είναι οι εξής. 
 2. Το υλικό πλαισίου μαγνητικής παγίδας είναι από ανοξείδωτο χάλυβα AISI304, AISI316L και AISI316 (κατάλληλα για βιομηχανίες τροφίμων)
 3. Το υλικό μαγνητικής ράβδου είναι AISI304 ή AISI316L 
 4. Οι μαγνήτες που χρησιμοποιούμε στους βραχίονες είναι κατασκευασμένοι από κράμα Νεοδυμίου. Προαιρετικά έχουμε επίσης μαγνήτες Νεοδυμίου που αντέχουν σε θερμοκρασίες έως και 200°C 
 5. Η ισχύς του μόνιμου μαγνήτη μπορούν να φτάσουν τις 14000 Gauss. Οι μαγνητικές ράβδοι που παράγουμε είναι ικανές να συγκρατούν κάθε είδους σωματίδια που έχουν μαγνητικές ιδιότητες χάρη στην ειδική διάταξη μαγνητών με υψηλή ένταση πεδίου. Είναι δυνατή η σύλληψη μετάλλων που περιέχουν σίδηρο, οξειδίων σιδήρου και ανοξείδωτου χάλυβα μεγέθους μικρού, χάρη στην ειδική διάταξη των μαγνητών.

Καλό Καλοκαίρι!

Οι παραγγελίες που θα γίνουν από 11/8 έως 27/8 θα αποσταλούν στις 28/8, εφόσον ελεγχθεί η διαθεσιμότητα των προϊόντων.
Για επείγουσες ζητήσεις στείλτε μας email στο sales@magnitech.gr 🧲 🌞

Προϊόντα